Despre mine

steag-anglia

Despre mine

Mă bucur mult că îmi vizitați pagina!

Sunt o fotografă creativă și pasionată- dorința mea este aceea de a capta sufletul și frumusețea oamenilor pe care îi fotografiez. Locuiesc în minunatul Cluj, dar îmi place la nebunie să călătoresc – sunt deschisă și foarte entuziastă când vine vorba de a fotografia nunți & ședințe foto în destinații cât mai diverse, oriunde în lume.

foto about lv

Ce mă motivează

Cred cu adevărat că oamenii sunt frumoși- iar talentul meu este acela de a aduce această frumusețe la suprafață, chiar și atunci când cei fotografiați nu au încredere în ei înșiși. Ca fotografă, este extrem de împlinitor să vezi cum clienții tăi înfloresc în fața aparatului foto. În special cu femeile, este uimitor să le inspiri să se iubească așa cum sunt și să își accepte unicitatea. Recunosc, portretele sunt favoritele mele- există ceva profund & intim legat de ele. Când reușești să fotografiezi emoții puternice, nu doar chipuri, simt o foarte mare satisfacție!

Cum a început totul

În liceu, luam vechiul aparat foto al tatălui meu, și fotografiam absolut tot cu el. Și nu exagerez deloc- absolut tot! Toate micile detalii pe care le găseam pe stradă sau acasă, peisaje, oameni. În curând, mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de fotografie! Îmi doream foarte mult să mă exprim prin artă, așa că m-am înscris la Universitatea de Artă & Design ca să îmi urmez pasiunea.

Ce mă inspiră

Natura e una din marile mele surse de inspirație. Îmi place să fiu fotografă pentru că am oportunitatea să lucrez în aer liber și să descopăr locuri noi și uimitor de frumoase. Mă inspiră foarte tare și muzica (de mult mă tentează să iau lecții de canto!). Și, nu în ultimul rând, mă simt inspirată de emoții- de bucurie, de iubire, de recunoștință & pace…

Acum e rândul vostru. Aștept cu nerăbdare să aflu povestea voastră!

Luciana